058-2963300

Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – PEC Zwolle (kwartfinale KNVB-Beker)

9 januari 2015, 12:42

Voor de tweede keer in de clubhistorie staat SC Cambuur in de kwartfinale van de KNVB-Beker. Destijds (1996) eindigde de bekercampagne na overwinningen op sc Heerenveen en wereldkampioen Ajax in de kwartfinale. Dit keer willen we -met de steun van de Twaalfde Man- meer!

De loting heeft bepaald dat bekerhouder PEC Zwolle de tegenstander is in de kwartfinale van het bekertoernooi. Hieronder lees je hoe je bij deze wedstrijd aanwezig kunt zijn.

SC Cambuur – PEC Zwolle (KNVB-Beker)
Dinsdag 27 januari, 18.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: maandag 12 januari, 09:00 uur (alleen online)

In de kwartfinale van de KNVB-Beker zijn de seizoenkaarten niet geldig. Seizoenkaarthouders kunnen tot maandag 19 januari 08:00 uur hun eigen plek terugkopen. Dit kan tegen een speciaal tarief van slechts € 10,-.

Na 19 januari 08:00 uur worden alle plekken vrijgegeven en is het nog steeds mogelijk om als seizoenkaarthouder een kaartje te kopen, maar kunnen we niet meer garanderen dat de eigen plek nog beschikbaar is.

Daarnaast kun je als seizoenkaarthouder nog maximaal 3 kaarten bijkopen. Hiervoor betaal je € 15,- per stuk.

Clubkaart
Ook onze clubkaarthouders zijn natuurlijk van harte welkom bij deze historische wedstrijd. Vanwege de  4-op-1 clubkaartverplichting kun je als clubkaarthouder maximaal 4 kaarten (á € 15,00 per stuk) voor deze wedstrijd kopen.

Alleen online
Kaarten voor de kwartfinale tussen SC Cambuur en PEC Zwolle koop je eerst alleen hier in de Online Kaartverkoop.

Vanaf 20 januari is het ook mogelijk om je kaart(en) te kopen bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Graag tot bij de kwartfinale!

Foto: www.dijksfotografie.com