058-2963300

Kaartverkoopinformatie voor De Derby!

28 september 2015, 14:18

In elke wedstrijd zijn maar 3 punten te verdienen en dus zijn ze op papier allemaal even belangrijk. Maar er is één wedstrijd waarbij er veel meer op het spel staat dan alleen 3 punten en dat is natuurlijk De Derby tegen sc Heerenveen. Dit jaar wordt de eerste Derby van het seizoen gespeeld op zondag 1 november om 14.30 uur in het Abe Lenstra Stadion. Hieronder lees je hoe je hierbij aanwezig kunt zijn. LEEUWARDEN , voetbal , eredivisie, Cambuur stadion , seizoen 2014 - 2015 , 15-02-2015 , SC Cambuur - SC Heerenveen , vreugde bij Cambuur , balen bij SC Heerenveen foto: Henk Jan Dijks
sc Heerenveen – SC Cambuur
Zondag 1 november, 14.30 uur
Abe Lenstra Stadion

Net als bij de voorgaande edities is deze wedstrijd voor Cambuur-supporters alleen te bezoeken met een verplichte buscombi en zijn er 1200 kaarten beschikbaar. Kosten hiervoor zijn zoals gebruikelijk € 30,- voor leden van de Kern van Cambuur en € 35,- voor niet-leden (pinnen mogelijk).

De kaartverkoop voor De Derby start op zaterdag 3 oktober om 10.00 uur in Supportershome ’t Hertje.

Om de meest trouwe supporters te belonen is dit alleen voor supporters die zowel in het bezit zijn van een seizoenkaart én een uitkaart. Mochten er nog kaarten overblijven is het vanaf 13.00 uur de beurt aan clubkaarthouders die ook in het bezit zijn van een uitkaart en vanaf 14.00 voor supporters met alleen een uitkaart.

10.00 uur             Seizoenkaart + uitkaart
13.00 uur             Clubkaart + uitkaart
14.00 uur             Uitkaarthouders

Voor supporters die ver moeten reizen of vanwege werk- of andere verplichtingen niet kunnen, is het toegestaan om iemand een kaart voor De Derby te laten halen. Dit kan alleen met een geldige seizoen- en uitkaart van de betreffende persoon en elke supporter kan maximaal voor één medesupporter een kaart halen.

Er zijn geen supportersgroepen of verenigingen die voorrang krijgen, alle supporters met een seizoenkaart en een uitkaart hebben gelijke kansen.

Let op: Zijn de gegevens op de uitkaart niet goed meer zichtbaar? Neem dan voor de zekerheid een geldig legitimatiebewijs mee. Reeds aangevraagde uitkaarten kunnen worden opgehaald t/m 30 september aanstaande bij de administratie van het stadion. Uitkaarten aangevraagd na 19 september tellen niet meer mee voor De Derby. Uiteraard kun je hiermee wel gewoon de club steunen in de andere uitwedstrijden.

Graag tot bij De Derby!

Foto: www.dijksfotografie.com