058-2963300

Kaartverkoopinformatie voor De Derby!

26 september 2014, 9:51

Een aankondiging is bijna overbodig; al sinds het bekendmaken van het wedstrijdschema staat deze wedstrijd rood omcirkeld in vele Leeuwarder agenda’s. Zondag 19 oktober is de datum waarop het gaat gebeuren, dan reizen we weer massaal af naar het Abe Lenstra Stadion voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen!

Hieronder lees je alle informatie over de kaartverkoop voor De Derby.

SC Heerenveen - SC Cambuur

sc Heerenveen – SC Cambuur
Zondag 19 oktober, 12.30 uur
Abe Lenstra Stadion

Net als afgelopen jaar is deze wedstrijd voor Cambuur-supporters (met een uitkaart) alleen te bezoeken met een verplichte buscombi. Kosten hiervoor zijn zoals gebruikelijk € 30,- voor leden van de Kern van Cambuur, en  35,- voor niet-leden.

De kaartverkoop voor De Derby begint op zaterdag 27 september om 09.00 uur in Supportershome ’t Hertje.

Voor supporters(groepen) die ver moeten reizen of vanwege werk- of andere verplichtingen niet kunnen, is het toegestaan om -met geldige uitkaarten van de desbetreffende personen- maximaal 5 kaarten voor De Derby aan te schaffen.

Heb je al wel een uitkaart aangevraagd, maar deze nog niet in bezit? Dan hebben we goed nieuws! Alle voor 17 september aangevraagde uitkaarten zijn namelijk in productie, en kunnen op zaterdag 27 september (vanaf 09.00 uur) worden opgehaald in Supportershome ’t Hertje. Met je uitkaart kun je je dan dus direct inschrijven voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Kun je hem zelf niet ophalen, dan mag deze -met een kopie van je ID-bewijs- ook door iemand anders worden opgehaald.

Graag tot bij De Derby!

Foto: www.dijksfotografie.com