058-2963300
Kenny Teijsse nieuwe linkervleugelverdediger SC Cambuur

Kenny Teijsse nieuwe linkervleugelverdediger SC Cambuur

31 januari 2018, 18:37

Op de slotdag van de transfermarkt heeft SC Cambuur zich opnieuw versterkt! Nadat eerder vanmiddag Daniel Crowley op huurbasis werd binnengehaald, mag ook Kenny Teijsse zich vanaf nu officieel speler van onze club noemen. De linkervleugelverdediger heeft zojuist zijn handtekening gezet onder een contract voor de rest van dit seizoen.

De 25-jarige Teijsse komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en werd diverse malen verhuurd door de club uit De Domstad. Na anderhalf jaar bij Go Ahead Eagles te hebben gespeeld, koos hij in januari 2017 voor een avontuur bij San Francisco Deltas, dat uitkomt in de North American Soccer League. In de Verenigde Staten kwam Teijsse in totaal in 25 duels in actie.

Technisch Manager Foeke Booy over het binnenhalen van Teijsse: “Op de positie links in de verdediging is de spoeling dun bij ons en dat kan Kenny prima invullen. Hij is een echte winnaar en heeft veel vuur en passie in zijn spel. Dat soort type spelers heb je nodig in je selectie en passen bovendien goed bij deze club.”

Welkom bij onze mooie club en veel succes Kenny!

Foto: www.dijksfotografie.nl