058-2963300
Keuken Kampioen Divisie introduceert prijs voor Beste Kenner

Keuken Kampioen Divisie introduceert prijs voor Beste Kenner

6 augustus 2020, 12:00

De Keuken Kampioen Divisie introduceert vanaf aankomend seizoen in samenwerking met Scorito.com de prijs voor ‘Beste Kenner’. De reeds bestaande individuele prijzen voor Beste Speler, Beste Keeper, Beste Talent, Beste Trainer en Topscorer (de Kampioensschilden) worden uitgebreid met de prijs voor Beste Kenner, waar juist de supporters aanspraak op kunnen maken.

Ook aankomend seizoen kunnen de supporters weer deelnemen aan TopCoach Keuken Kampioen Divisie dat wordt aangeboden door Scorito en de KKD. In de fantasy sportgame stellen de deelnemers hun eigen topteam samen van spelers uit de Keuken Kampioen Divisie en bepalen zij per speelronde hun wedstrijdselectie. De prestaties van de spelers op het veld bepalen uiteindelijk hoeveel punten iemand scoort in het spel. Na afloop van elke periode (in totaal zijn er vier periodes) is er één winnaar met het hoogste puntenaantal.

Net als de andere individuele prijzen wordt de prijs voor Beste Kenner elke periode uitgereikt. Daarnaast wordt aan het eind van het seizoen de supporter met het hoogste totaalaantal punten in het spel gekroond tot Beste Kenner van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2020-2021.

“Het is mooi dat we deze individuele prijs kunnen introduceren en naast het eren van de spelers, keepers en trainers, nu ook de supporters in de Keuken Kampioen Divisie een podium kunnen geven”, geeft Philip Tiekink namens de Keuken Kampioen Divisie aan. Ook Martijn van Dijk van Scorito waardeert de erkenning voor de supporters: “De Keuken Kampioen Divisie is een parel in ons spelaanbod, de competitie is zo veelzijdig dat échte voetbalkenners in dit spel vanzelf boven komen drijven.”

Iedereen kan zich vanaf vandaag kosteloos aanmelden voor TopCoach Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast kun je je hier ook inschrijven voor de speciale Cambuur-subleague en de strijd aangaan met je medesupporters.

Alvast veel succes en plezier!