058-2963300
Keuken Kampioen verlengt voor onbepaalde tijd sponsoring Eerste Divisie

Keuken Kampioen verlengt voor onbepaalde tijd sponsoring Eerste Divisie

16 juli 2020, 11:00

Na twee succesvolle seizoenen Keuken Kampioen Divisie hebben Keuken Kampioen en de Coöperatie Eerste Divisie besloten om het partnership voor onbepaalde tijd te verlengen Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie: “Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie.”

Op dit moment zijn sponsorships belangrijker dan ooit voor het betaalde voetbal. “Dit is ontzettend goed nieuws voor het Nederlandse voetbal en de Keuken Kampioen Divisie in het bijzonder. In de afgelopen jaren zijn er goede stappen gezet qua aantrekkingskracht, naamsbekendheid en professionaliteit van de competitie en met de verlenging van de samenwerking met de Keuken Kampioen kunnen we dit gezamenlijk voortzetten”, aldus Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur.

Vertrouwen in de toekomst
Keuken Kampioen is sinds juni 2018 sponsor van de eerste divisie voetbalcompetitie, die vanaf dat moment de naam Keuken Kampioen Divisie droeg. Wim de Ruiter, holding directeur van De Mandemakers Groep waartoe Keuken Kampioen behoort, tekende destijds voor de samenwerking en is nog steeds enthousiast: “We merken dat de naamgeving van de Keuken Kampioen Divisie een geweldige positieve impact heeft op alle facetten van ons merk. De competitie die staat voor kwaliteit, beleving en toegankelijkheid past erg goed bij ons.” Daarmee hoopt hij ook dat de verlenging de voetbalwereld een hart onder de riem steekt: “De voetbalwereld bevindt zich in een bijzondere periode. We geloven dat we door het op dit moment aankondigen van een verlenging voor onbepaalde tijd een enorm positief signaal afgeven aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie. We willen hiermee laten zien dat we vertrouwen hebben in de samenwerking en de toekomst van de competitie.”