058-2963300
Keukencentrum Marssum verlengt opnieuw als stersponsor bij SC Cambuur

Keukencentrum Marssum verlengt opnieuw als stersponsor bij SC Cambuur

17 juli 2023, 16:09

Wederom mooi nieuws op zakelijk gebied: ook Keukencentrum Marssum is dit seizoen (2023/2024) weer onderdeel van de sponsorgroep van SC Cambuur en doet dat net zoals in de voorbije jaren onder de noemer stersponsor. Het bedrijf is van de partij op de Airpress Comfort Gallery en daarnaast ook zichtbaar op zowel de LED-boarding als vaste boarding.

Bedankt voor de jarenlange trouwe steun en op naar een mooi laatste seizoen in het Cambuur Stadion!

Over Keukencentrum Marssum
Keukencentrum Marssum heeft een persoonlijke benadering en denkt graag mee met haar klanten met deskundig en oprecht advies. Binnen het bedrijf nemen de medewerkers iedereen graag mee in de wereld van keukens in de ruimste zin van het woord. Een wereld waar keukens, stijl en kwaliteit hand in hand gaan en waar iedereen zich snel thuis voelt.

Sinds 1997 heeft de familie Postma al vele klanten mogen helpen aan een nieuwe keuken en heeft het bedrijf onder de rook van Leeuwarden de meest inspirerende showroom van Friesland. Het familiebedrijf is dan ook een begrip in de regio en ver daarbuiten en levert complete en ontzorgde keukens in heel Nederland. Bij Keukencentrum Marssum hebben klanten de zekerheid en garantie van een compleet ontzorgde keuken binnen de wensen en het budget.

Het familiebedrijf specialiseert zich in betaalbare A-merk keuken, welke volledig ontzorgd kunnen zijn. Compleet met montage en aansluiten, persoonlijk nagemeten, thuis bezorgd, en indien gewenst tot en met het afvoeren van afval.

Kijk voor meer informatie over Keukencentrum Marssum op www.keukencentrum-marssum.nl.