058-2963300
KidsClub-leden vanavond op volle Oost-tribune

KidsClub-leden vanavond op volle Oost-tribune

27 oktober 2017, 14:08

Dit seizoen proberen we als club rondom thuiswedstrijden meer te organiseren voor onze supporters en de faciliteiten -waar dat kan binnen onze beperkingen- te verbeteren. Zo hebben wel al een happy hour met live muziek gehad en vierden we twee weken geleden een Oktoberfest door het hele stadion.

Aangezien het herfstvakantie is staat de wedstrijd van vanavond tegen Jong PSV in het teken van de jongste supporters. Zo’n 200 KidsClub leden zijn van de partij op Oost en achter deze tribune worden dan ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er meerdere sport- en spel onderdelen, kun je een echt spandoek maken en je uiteraard ook in het geel-blauw laten schminken.

Zit je op de Zuid-tribune, maar wil je ook graag meedoen aan deze activiteiten? Dat kan! Het hek tussen Zuid en Oost is namelijk geopend, zodat ook jonge supporters die op Zuid zitten mee kunnen doen.

Kaarten
Voor de Oost-tribune zijn op dit moment nog maar zo’n 70 kaarten verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang als je de wedstrijd mee wilt maken vanaf deze tribune. Kaarten zijn de hele dag te koop in de Fanshop en tot de aftrap hier in de Online Kaartverkoop.