058-2963300
Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Vitesse (TOTO KNVB Beker)

Kaartverkoopinformatie SC Cambuur – Vitesse (TOTO KNVB Beker)

5 februari 2024, 15:20

UPDATE: Sinds 10.30 uur vanochtend is het de beurt aan de clubkaarthouders om ook maximaal twee kaarten voor dit duel aan te schaffen. Ook als seizoenkaarthouder kun je nog steeds kaarten kopen, maar we kunnen niet meer garanderen dat je eigen stoel nog beschikbaar is.

UPDATE II: Vanaf nu is het mogelijk om in totaal 4 kaarten per seizoen- of clubkaart aan te schaffen.

Vanzelf ging het zeker niet, maar SC Cambuur staat dankzij de 3-4 overwinning op USV Hercules wel in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Hierin neemt SC Cambuur het op tegen de huidige nummer laatst van de Eredivisie: Vitesse.

Deze bekerkraker wordt gespeeld op woensdag 7 februari (aftrap: 18.45 uur) en het uitgangspunt voor de kaartverkoop bij deze wedstrijd is om seizoenkaarthouders zoveel mogelijk voorrang te geven. Onderstaand alle praktische informatie.

SC Cambuur – Vitesse (TOTO KNVB Beker)
Woensdag 7 februari | 18.45 uur
Cambuur Stadion

Kaarten aanschaffen voor deze wedstrijd is alleen mogelijk met een seizoen- of clubkaart van SC Cambuur. Er geldt een maximum van twee kaarten per seizoen-/clubkaarthouder en de kaartverkoop is eerst alleen voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen hun eigen stoel terugkopen en daarnaast nog één extra kaart aanschaffen tegen het standaard tarief.

Seizoenkaarthouders
Zoals geschreven is het als vanzelfsprekend eerst de beurt aan seizoenkaarthouders om hun eigen plek terug te kopen en eventueel nog één extra kaart aan te schaffen. We verzoeken om dit zoveel mogelijk online te doen, zodat we zeer lange wachtrijen bij de administratie kunnen voorkomen. De vaste stoelen van onze seizoenkaarthouders worden tot donderdag 1 februari 10.00 uur gereserveerd. Hierna is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen (zo lang de voorraad strekt), maar kan het zijn dat je eigen plek niet meer beschikbaar is.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Clubkaarthouders
Vanaf donderdag 1 februari 10.30 uur
is het vervolgens de beurt aan clubkaarthouders. Hiervoor geldt een maximum van twee kaarten per clubkaart en ook dit is het gemakkelijkst te regelen via de online kaartverkoop.

Heb je nog geen clubkaart van SC Cambuur? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet, want zonder een clubkaart is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor dit bekerduel. Let op: je kunt alleen een clubkaart aanvragen wanneer je geen seizoen- of clubkaarthouder bent van een andere BVO.

> Klik hier om een clubkaart aan te vragen

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media