058-2963300

Gezocht: Stagiaire communicatie/marketing

23 december 2016, 13:32

Op dit moment is onze afdeling communicatie op zoek naar een Hbo-stagiaire voor de periode februari 2017 t/m juni 2017. Wil jij stagelopen bij de mooiste club van Nederland? Solliciteer dan nu!

Bij SC Cambuur kom je terecht in een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is. Je bent werkzaam in een jong en enthousiast team waarin iedereen volop ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en ideeën uit te voeren. Bovendien krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een betaald voetbalorganisatie.

Als stagiaire op onze communicatie-afdeling ben je (mede-)verantwoordelijk voor het onderhouden van de website en mobiele app en ben je dagelijks actief op onze sociale media (FB, Twitter en Instagram) voor webcare en updates. Daarnaast stel je op wekelijkse basis nieuwsbrieven op voor onze verschillende doelgroepen en werk je aan meerdere (communicatie-)projecten.

Wie zoeken wij?
Omdat we als SC Cambuur met een kleine kantoororganisatie werken word je als stagiaire echt onderdeel van het team en moet je daarom goed zelfstandig kunnen werken. Daarnaast is het vooral heel belangrijk dat je goed en vlot kunt schrijven en beschikt over een creatieve geest. Affiniteit met voetbal en SC Cambuur in het bijzonder is daarbij een absolute pre. We zoeken bij voorkeur iemand die -uiteraard in overleg- af en toe ook in het weekend beschikbaar is.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke en uitdagende stage op een unieke plek, waarbij je veel taken en verantwoordelijkheden hebt. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken, de ruimte om met ideeën en initiatieven te komen en een takenpakket aansluitend bij je opleiding, zodat je de theorie kunt omzetten in de praktijk.

Op dit moment is de volgende stageplek beschikbaar:
Periode:            Februari 2017 t/m juni 2017
Niveau:             HBO 3de jaar
Opleidingen:    Communicatie, Marketing
Werkweek:       36 of 40 uur

Stage lopen vanuit een andere Hbo-opleiding of leerjaar is eventueel mogelijk, mits dit aansluit bij de stagetaken. De stageduur is 5 maanden en in overleg kan een stageopdracht aan deze stage verbonden worden als dit vanuit de opleiding wordt geëist.

Solliciteren
Wil je graag op deze stageplek solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief + CV naar media@cambuur.nl.

Foto: www.dijksfotografie.com