058-2963300
Kom jij in de meivakantie naar het SC Cambuur Voetbalkamp bij Leeuwarder Zwaluwen?

Kom jij in de meivakantie naar het SC Cambuur Voetbalkamp bij Leeuwarder Zwaluwen?

12 april 2022, 16:55

Na het meer dan geslaagde SC Cambuur Voetbalkamp in het Cambuur Stadion afgelopen voorjaarsvakantie is het in de meivakantie tijd voor de volgende editie! Op woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 mei (dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur) zijn we te gast bij amateurpartner C.S.V. de Leeuwarder Zwaluwen. Ben jij in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar en helemaal gek van voetballen en SC Cambuur in het bijzonder? Kom dan gezellig meedoen!

Tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen staat er een gevarieerd programma centraal, bestaande uit techniek-, partij-, en spelvormen. Naast het programma op het veld staan er ook een aantal leuke geel-blauwe (rust)activiteiten op het programma, waaronder een nieuwe SC Cambuur Voetbalquiz en een Meet & Greet met spelers van het eerste elftal!

Wat kun je als deelnemer allemaal verwachten? 

  • Een vernieuwd SC Cambuur Voetbalkampen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Een vernieuwd, afwisselend en leuk voetbalprogramma
  • Dagelijks een gezonde lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gekwalificeerde (SC Cambuur) (jeugd)trainers

Kosten en inschrijven
De kosten voor deelname aan het driedaagse SC Cambuur Voetbalkamp bij Leeuwarder Zwaluwen bedraagt € 159,-. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.cambuur.nl/voetbalkampen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons een mail sturen via voetbalkampen@cambuur.nl. Op de genoemde website is het ook alvast mogelijk om je in te schrijven voor één van de SC Cambuur Voetbalkampen in de zomervakantie.

Foto: SC Cambuur Voetbalkampen