058-2963300
Kom jij in de meivakantie naar het SC Cambuur Voetbalkamp bij Leeuwarder Zwaluwen?

Kom jij in de meivakantie naar het SC Cambuur Voetbalkamp bij Leeuwarder Zwaluwen?

7 april 2021, 16:03

Zoals je inmiddels van ons gewend bent komt SC Cambuur ook in 2021 weer naar diverse amateurverenigingen in de regio toe met de SC Cambuur Voetbalkampen. Het eerste voetbalkamp van dit jaar zal worden gehouden tijdens de meivakantie begin volgende maand (maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 mei, dagelijks van 8.30 tot 14.30 uur) bij c.s.v. de Leeuwarder Zwaluwen. Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen.

De SC Cambuur Voetbalkampen staan gedurende de drie dagen in het teken van alleen maar voetbal en daarbij zal er worden getraind in verschillende thema’s. Zo staan er verschillende techniek-, partij- en afwerkvormen voor de deelnemers op het programma. Daarnaast zijn ook de Skill Games uit het populaire voetbalspel FIFA 21 van de partij en wordt er een heuse Cambuur voetbalquiz gehouden. Uiteraard staat plezier maken bij alles hoog in het vaandel.

Wat kun je als deelnemer allemaal verwachten? 

  • Een vernieuwd en leuk voetbalprogramma
  • De Skill Games uit FIFA 21 op het veld
  • Gezonde tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gekwalificeerde (SC Cambuur) (jeugd)trainers
  • Je eigen SC Cambuur Voetbalkampen tenue
  • Een SC Cambuur Voetbalkampen medaille

Inschrijven
Meer informatie over het SC Cambuur Voetbalkamp bij Leeuwarder Zwaluwen en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.cambuur.nl/voetbalkampen. Ook is het hier hier mogelijk om je alvast in te schrijven voor de voetbalkampen in de zomervakantie. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons een mail sturen via voetbalkampen@cambuur.nl.


Volg SC Cambuur
23836
5254
29358
SC Cambuur voor elkaar!