058-2963300
Kom jij naar de SC Cambuur Voetbalkampen bij V.V. Sint Annaparochie en SC Leovardia?

Kom jij naar de SC Cambuur Voetbalkampen bij V.V. Sint Annaparochie en SC Leovardia?

28 juli 2020, 10:47

Na drie geslaagde edities van de SC Cambuur Voetbalkampen in de eerste weken van de zomervakantie staan er ook in augustus gave kampen op het programma. We gaan in deze maand namelijk op bezoek bij amateurpartners V.V. Sint Annaparochie en SC Leovardia en jij kunt er bij zijn!

De voetbalkampen in de zomervakantie worden georganiseerd conform de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal SC Cambuur Voetbalkampen met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

Deelnemers aan de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen staat een uitdagend driedaags programma te wachten. Naast de diverse techniek-, spel- en partijvormen worden ook de Skill Games uit de populaire videogame FIFA 20 uitgezet! De deelnemers trainen gedurende het kamp in hun eigen voetbal- of keeperstenue en uiteraard staat plezier maken met elkaar en genieten van het voetbal voorop.

Wat kun jij als deelnemer nog meer verwachten?

  • Een vernieuwd SC Cambuur Voetbalkampen-tenue
  • Gezonde tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gecertificeerde trainers
  • SC Cambuur Voetbalkampen-medaille
  • Kans op leuke voetbalprijzen

Locaties en data zomervakantie 2020:

  • VV Sint Annaparochie: 5, 6 en 7 augustus van 8.30 tot 14.30 uur
  • SC Leovardia: 10, 11 en 12 augustus van 8.30 tot 14.30 uur

Voor meer informatie en om je in te schrijven kijk op: www.cambuur.nl/voetbalkampen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons een mail sturen via voetbalkampen@cambuur.nl.