058-2963300
Kom morgen voorafgaand aan SC Cambuur – Excelsior weer naar het Supportersplein!

Kom morgen voorafgaand aan SC Cambuur – Excelsior weer naar het Supportersplein!

5 augustus 2022, 14:52

We gaan eindelijk weer beginnen! Nog één nachtje slapen en dan begint SC Cambuur aan een gloednieuw seizoen in de Eredivisie met het thuisduel tegen promovendus Excelsior. Het treffen aan het Cambuurplein zal om 18.45 uur in gang worden gefloten en om de stemming er vanaf minuut één optimaal in te brengen, organiseren we voorafgaand aan de aftrap achter de Noord-tribune -naar inmiddels goede traditie- weer het Supportersplein.

Vanaf 16.45 uur kun je samen met al je (Cambuur-)vrienden, familieleden en kennissen terecht op het Supportersplein, waar DJ Quinten zal zorgen voor de muzikale omlijsting. Het eerste uur (tot 17.45 uur) kun je in het hele stadion bovendien profiteren van de volgende aanbieding: zes overheerlijke Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Alle supporters in het bezit van en seizoenkaart of losse kaart zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action op het Cambuurplein te worden gebruikt. Heb je nog geen losse kaart voor SC Cambuur – Excelsior, maar wil je er wel bij zijn morgen? Wees er dan snel bij via www.cambuurkaarten.nl, want voor het duel zijn nog ruim honderd toegangsbewijzen verkrijgbaar (de Noord-tribune is al wel helemaal uitverkocht).

Graag tot morgen in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media