058-2963300
Komende maandag start kaartverkoop SC Cambuur – Feyenoord

Komende maandag start kaartverkoop SC Cambuur – Feyenoord

2 oktober 2021, 10:23

Na PSV in augustus en Ajax in september te hebben getroffen neemt SC Cambuur het deze maand op tegen die andere club uit de traditionele top drie van Nederland: Feyenoord. Op zondag 24 oktober vanaf 14.30 uur staan de geel-blauwen in eigen huis tegenover de Rotterdammers en daarbij gaan we uiteraard wederom voor een uitverkocht stadion!

De kaartverkoop voor deze wedstrijd begint komende maandag om 10.00 uur en is alleen voor supporters met een Seizoenkaart of SC Cambuur Clubkaart. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle praktische informatie, waarbij ook dit keer geldt dat toegang tot het stadion alleen mogelijk is met een geldige QR-code via de CoronaCheck-app.

SC Cambuur – Feyenoord
Zondag 24 oktober | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Maandag 4 oktober, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Twee stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, dus zorg dat je maandag om 10.00 uur klaar zit.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl