058-2963300
Komende vrijdag Supportersplein achter Noord met DJ Spoon

Komende vrijdag Supportersplein achter Noord met DJ Spoon

10 april 2019, 16:54

Met nog maar vijf wedstrijden te gaan tot het einde van de reguliere competitie breken er cruciale weken aan voor SC Cambuur met het oog op plaatsing voor de Play-Offs. Komende vrijdag is de eerste van deze vijf belangrijke duels, wanneer Jong FC Utrecht op bezoek komt in Leeuwarden.

Om de sfeer er alvast in te krijgen organiseren we voorafgaand aan deze wedstrijd wederom een warming-up voor onze supporters. Vanaf 19.00 uur is er namelijk weer een Supportersplein achter de Noord-tribune, waar iedereen met een kaartje voor deze wedstrijd terecht kan. Niemand minder dan DJ Spoon zal zorgen voor de muzikale omlijsting, zodat jij onder het genot van een hapje en een drankje met je medesupporters de Cambuuravond kunt aftrappen.

Nog niet in het bezit van een kaartje voor het thuisduel tegen Jong FC Utrecht?
Dan ben je de gehele week van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion of bij onze Fanshop rechts naast de Jumbo. Uiteraard is het ook mogelijk om een mooie plek in het stadion uit te zoeken vanuit je luie stoel. Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan.

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksfotografie.nl