058-2963300
Komende zaterdag: eerste officiële training seizoen 2023/2024

Komende zaterdag: eerste officiële training seizoen 2023/2024

29 juni 2023, 15:05

Het seizoen 2023/2024 gaat beginnen! Komende zaterdag om klokslag 11.00 uur trappen hoofdtrainer Sjors Ultee en zijn manschappen de voorbereidingsperiode van het nieuwe jaar af met de eerste officiële training in het Cambuur Stadion.

Uiteraard zijn supporters hierbij van harte welkom en het stadion zal ditmaal vanaf 10.30 uur te betreden zijn. Zowel de Noord-tribune en West-tribune zijn geopend voor supporters en deze zijn te bereiken via de ingang naast de Action op het Cambuurplein en de ingang achter de Noord-tribune (Coopmansstraat). Voor een hapje en een drankje (voor de liefhebbers zal er ook bier worden geschonken) is onder beide tribunes een kiosk geopend. Ook is het -naar goede traditie- voor jonge supporters weer mogelijk om het eerste gedeelte van de training mee te doen met de spelers.

Tot slot en voor de goede orde: met de onderstaande 24 spelers begint SC Cambuur overmorgen aan de voorbereiding. Hierbij ontbreekt Roberts Uldrikis nog, hij sluit vanaf maandag aan na zijn interlands voor het nationale team van Letland. Voor Floris Smand zullen er voorlopig ook nog geen groepstrainingen in zitten, hij is herstellende van de blessure die hij opliep in de laatste thuiswedstrijd van het vorige seizoen.

Keepers
Yanick van Osch
Brett Minnema

Verdedigers
Leon Bergsma
Marco Tol
Alex Bangura
Jhondly van der Meer
Sekou Sylla
Floris Smand (geblesseerd)

Milan de Koe (proef)
Bjarn Zorgdrager (jeugd)
Chima Anyasi (jeugd)
Myles Veldman (jeugd)

Middenvelders
Fedde de Jong
Michael Breij
Daniël van Kaam
Vincent Pichel

Marcel Schaapman (jeugd)
Tom van der Werff (jeugd)

Aanvallers
Silvester van der Water
Remco Balk
Milan Smit
Roberts Uldrikis (vanaf maandag 3 juli)

Yoram van der Veen (jeugd)
Wiebe Kooistra (jeugd)

Graag tot zaterdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl