058-2963300
Komende zaterdag in het Cambuur Stadion: duel tegen FC Den Bosch!

Komende zaterdag in het Cambuur Stadion: duel tegen FC Den Bosch!

7 september 2023, 10:12

Een nieuwe week is aangebroken en daarin zijn alle pijlen aan het Cambuurplein gericht op de ontmoeting van zaterdag in eigen huis tegen FC Den Bosch. Vanaf 18.45 uur gaat de bal dan rollen en gaat SC Cambuur er alles aan doen om de zure nasmaak van het verlies bij en tegen Helmond Sport (2-1) weg te spoelen met een driepunter. Ben jij er ook bij om de geel-blauwen te steunen tijdens deze missie? Schaf dan nu je kaarten aan (de Noord-tribune is al wel uitverkocht)!

De losse kaartverkoop voor dit thuisduel is vorige week dinsdag begonnen via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoen- of clubkaart. Heb je nog geen clubkaart, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – FC Den Bosch
Zaterdag 9 september | 18.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 29 augustus, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl