058-2963300
Heb jij al een kaartje voor de Jupiler Play-Offs?

Heb jij al een kaartje voor de Jupiler Play-Offs?

12 mei 2017, 15:07

Na de afgelopen speelronde weten we het zeker: SC Cambuur gaat het in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs opnemen tegen MVV Maastricht. Ook de speeldata zijn inmiddels bekend. Op donderdag 18 mei om 19.45 uur spelen we eerst een uitwedstrijd en op zondag 21 mei spelen we om 14.30 uur in eigen stadion de return.

De kaartverkoop voor de Play-Off wedstrijd in Leeuwarden is in volle gang. Seizoenkaarthouders hebben inmiddels de kans gehad om hun stoel terug te kopen, alle nog beschikbare kaarten zijn nu in de verkoop.

Onderstaand vind je alle informatie.

2e Ronde Jupiler Play-Offs
Zondag 21 mei, 14.30 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Zoals gebruikelijk zijn de Seizoenkaarten bij de Play-Offs niet geldig. De reserveringen zijn inmiddels komen te vervallen, maar uiteraard kunnen Seizoenkaarthouders nog steeds kaarten kopen (met een maximum van 4). Hierbij kunnen we niet meer garanderen dat de vaste plek nog beschikbaar is.

Let op: De Seizoenkaarten zijn bij de Play-Offs niet geldig. Alleen de e-tickets geven toegang tot het stadion.

Clubkaarthouders
Ook als Clubkaarthouder kun je een kaartje voor de Play-Offs aanschaffen. Er geldt een clubkaartverplichting van 4-op-1, dat wil je zeggen dat je met je Clubkaart maximaal 4 kaarten kunt aanschaffen. Dit kan tegen onze standaard Jupiler League tarieven.

➡️ Kaarten zijn verkrijgbaar in onze Fanshop, maar natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Heb je geen Seizoen- of Clubkaart? Dan is het helaas niet mogelijk om kaarten aan te schaffen.

Graag tot bij de Jupiler Play-Offs!