058-2963300
Kunst voor Noorderbreedte Revalidatie

Kunst voor Noorderbreedte Revalidatie

24 mei 2020, 12:39

De afgelopen weken worden we als Cambuur Verbindt zijnde door vele mensen, instellingen en bedrijven benaderd met verschillende verzoeken. Deze verzoeken lopen uiteen van een verjaardagwens tot onze belactie met ouderen en van het inzetten voor de ouders in de zorg en ga zo maar door.

Onlangs ontvingen we ook een verzoek vanuit de verpleegsters van het revalidatiecentrum de Noorderbreedte in Leeuwarden. In het revalidatiecentrum zitten zowel ouderen als jongeren die door gezondheidsomstandigheden nu niet thuis kunnen zijn. Ook familie of vrienden ontmoeten behoort op dit moment nog niet tot de mogelijkheden.

Voor de cliënten en hun dierbaren niet fijn! De enige vrije mogelijkheid is in de binnentuin die vol staat met prachtige bloemen, maar iets moois aan de muur waar jong en oud van kan genieten? Iets wat vrolijkheid brengt, dat zou toch wel heel welkom zijn.

Vanuit Cambuur Verbindt zijn we op zoek gegaan naar partijen die ons hierbij konden helpen. De Local Legends maken al jaren de prachtigste graffiti kunst in de stad en met 058 Samen Sterk hebben we de verbinding gemaakt met de kinderen uit de Cambuurwijk. Miedema Bouwmaterialen heeft ons de platen geleverd en zo ontstaat er dan iets moois!

Afgelopen vrijdag 22 mei konden we eindelijk het resultaat naar de Noorderbreedte brengen. Met muziek en vele aanwezigen, werd het een geslaagde ochtend! Dat iedereen er veel plezier aan mag beleven!