058-2963300
Laatste duel van het seizoen: losse kaartverkoop RKC Waalwijk-thuis in volle gang (update)

Laatste duel van het seizoen: losse kaartverkoop RKC Waalwijk-thuis in volle gang (update)

26 mei 2023, 10:30

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels uitverkocht voor het allerlaatste treffen van het seizoen en ook voor de overige tribunes loopt de losse kaartverkoop goed door! Wacht dus zeker niet te lang meer als je er ook bij wil zijn in eigen huis.

Hetgeen dat menig supporter van SC Cambuur al een tijdje zag aankomen is eerder deze maand helaas werkelijkheid geworden: de geel-blauwen spelen volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Desondanks willen Sjors Ultee en zijn mannen met nog één duel te gaan het jaar 2022/2023 goed afsluiten. Zeker komende zondag 28 mei, wanneer het team in eigen stadion het voorlopig allerlaatste treffen in Eredivisieverband speelt tegen RKC Waalwijk (aftrap: 14.30 uur).

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is twee weken geleden van start gegaan via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – RKC Waalwijk
Zondag 28 mei | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 9 mei, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: Cambuur Media