058-2963300
Laatste oefenwedstrijd(en) van de voorbereiding: SC Cambuur – Royal Francs Borains

Laatste oefenwedstrijd(en) van de voorbereiding: SC Cambuur – Royal Francs Borains

2 augustus 2023, 11:44

Vrijdag over precies één week (11 augustus) is het dan zover en begint SC Cambuur aan het seizoen 2023/2024 in de Keuken Kampioen Divisie met het thuisduel tegen FC Emmen (aftrap: 20.00 uur). Aanvankelijk zouden de Drentenaren de laatste sparringpartner van de geel-blauwen zijn weeks voor de competitiestart, maar door dit oorspronkelijke plan is na de bekendmaking van het speelschema logischerwijs direct een streep gegaan.

Hierna is de club op zoek gegaan naar een vervangende oefenwedstrijd en het goede nieuws is dat er in het Belgische Royal Francs Borains een nieuwe opponent is gevonden. Komende vrijdag (4 augustus) komt de formatie die dit seizoen uitkomt in de Challenger Pro League (de een-na-hoogste competitie van onze zuiderburen) naar Leeuwarden toe en op deze genoemde datum zal er liefst tweemaal negentig minuten worden gevoetbald in het Cambuur Stadion.

Allereerst zal er om 13.30 uur worden afgetrapt tussen voornamelijk de reserve- en O21-spelers van zowel SC Cambuur als Royal Francs Borains, waarna het vervolgens om 18.00 uur tijd is voor de tweede volledige wedstrijd van de dag.

Hieronder vind je alle praktische informatie omtrent het bijwonen van deze vriendschappelijke wedstrijd(en).

SC Cambuur – Royal Francs Borains (oefenwedstrijden)
Vrijdag 4 augustus | 13.30 uur en 18.00 uur
Cambuur Stadion

Oefenwedstrijd 1 (13.30 uur)
Voor een bezoek aan het eerste oefenduel is het niet nodig om een kaartje aan te schaffen, want de toegang is namelijk gratis. Het Cambuur Stadion is te betreden via de ingang achter de Noord-tribune en alleen de West-tribune is geopend.

Oefenwedstrijd 2 (18.00 uur)
Seizoenkaarthouders van SC Cambuur dienen voor het tweede oefenduel ditmaal een kaartje aan te schaffen en dit kan via zowel de online kaartverkoop als op de wedstrijddag zelf vanaf 17.00 uur bij het Servicepunt op het kassaplein. Voor seizoenkaarthouders geldt een gereduceerd tarief van € 5,- (hiervoor dien je wel in te loggen met je eigen account).

Niet-seizoenkaarthouders zijn uiteraard ook van harte welkom om het tweede oefenduel bij te wonen en dienen hiervoor ook een kaartje aan te schaffen. Deze kosten € 10,- per stuk (en € 7,50 voor kinderen tot en met 16 jaar) en zijn eveneens verkrijgbaar via de online kaartverkoop en op de wedstrijddag bij het Servicepunt op het kassaplein.

Na het betreden van het Cambuur Stadion via de ingang achter de Noord-tribune, naast de Action of het kassaplein kan iedereen een mooi plekje op de Noord- of West-tribune uitzoeken (er geldt tijdens dit vriendschappelijke duel namelijk vrije zit). Voor een hapje en/of een drankje zijn onder beide tribunes één of meerdere kiosken geopend.

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl