058-2963300
Laatste thuisduel van 2022: losse kaartverkoop SC Cambuur – N.E.C. in volle gang (update)

Laatste thuisduel van 2022: losse kaartverkoop SC Cambuur – N.E.C. in volle gang (update)

2 november 2022, 10:11

UPDATE | Alle kaarten voor het laatste competitietreffen van 2022 in het eigen Cambuur Stadion zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en daardoor is het duel tussen SC Cambuur en N.E.C. van vrijdag helemaal UITVERKOCHT!

Als gevolg van het WK voetbal in de maanden november en december ligt er voor SC Cambuur in het kalenderjaar 2022 nog slechts één thuiswedstrijd in het verschiet. Komende vrijdag 4 november nemen de geel-blauwen het in het eigen Cambuur Stadion op tegen N.E.C en deze thuiswedstrijd zal dan om 20.00 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor het duel in eigen huis tegen N.E.C. is vorige week dinsdag van start gegaan en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – N.E.C.
Vrijdag 4 november | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 18 oktober, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media