058-2963300
Kaartverkoop SC Cambuur – Fortuna Sittard: vanaf heden VRIJE VERKOOP! (update)

Kaartverkoop SC Cambuur – Fortuna Sittard: vanaf heden VRIJE VERKOOP! (update)

27 januari 2023, 9:44

UPDATE | Inmiddels is de Noord-tribune helemaal uitverkocht voor het thuisduel tegen Fortuna Sittard en daarnaast is er vanaf nu VRIJE VERKOOP, waardoor het voor iedereen (ook als niet in het bezit van een seizoenkaart of clubkaart bent) mogelijk is om losse kaarten aan te schaffen. Op naar een wederom uitverkocht Cambuur Stadion!

EN NU DOORPAKKEN! Na de heerlijke avond in Groningen gisteren, waarbij SC Cambuur drie punten wist te veroveren door de plaatselijke FC met 0-1 te verschalken, komen de geel-blauwen zondag weer in actie in het Cambuur Stadion. De tegenstander daarbij is Fortuna Sittard (aftrap: 16.45 uur) en de doelstelling uiteraard wederom drie belangrijke punten pakken. Ben jij erbij om de mannen van hoofdtrainer Sjors Ultee te ondersteunen? Schaf dan snel je kaart(en) aan!

Hieronder vind je alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – Fortuna Sittard
Zondag 29 januari | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 10 januari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja, tot dinsdag 24 januari, 15.00 uur

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media