058-2963300
Laatste (thuis)duel van september: ben jij erbij tijdens SC Cambuur – Jong PSV? (update)

Laatste (thuis)duel van september: ben jij erbij tijdens SC Cambuur – Jong PSV? (update)

25 september 2023, 10:03

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels alweer uitverkocht voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Wil jij er ook bij zijn op vrijdag 29 september aanstaande? Schaf dan snel je kaarten aan voor de Oost-tribune, Zuid-tribune of West-tribune!

Na de overwinningen op FC Den Bosch (3-1) en Willem II (1-0) eerder deze maand in eigen huis mag SC Cambuur deze week in de laatste dagen van september nogmaals aantreden in het Cambuur Stadion. Komende vrijdag (29 september) kruisen de geel-blauwen de degens met Jong PSV en dit duel zal om 20.00 uur worden afgetrapt. Ben jij er dan ook bij om Sjors Ultee en zijn manschappen te steunen in de jacht op een nieuwe thuiszege? Schaf dan nu je kaart(en) aan!

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is al een tijdje in volle gang via www.cambuurkaarten.nl en hierbij is het niet noodzakelijk om een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart te bezitten. Er geldt voor dit duel namelijk vrije verkoop.

SC Cambuur – Jong PSV
Vrijdag 29 september | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 12 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Nee

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl