058-2963300
Laatste (thuis)duel van september: ben jij erbij tijdens SC Cambuur – Jong PSV? (update)

Laatste (thuis)duel van september: ben jij erbij tijdens SC Cambuur – Jong PSV? (update)

20 september 2023, 10:08

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels alweer uitverkocht voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Wil jij er ook bij zijn op vrijdag 29 september aanstaande? Schaf dan snel je kaarten aan voor de Oost-tribune, Zuid-tribune of West-tribune!

Na de overwinningen op FC Den Bosch (3-1) en Willem II (1-0) in het Cambuur Stadion mag SC Cambuur komende vrijdag weer aantreden op vreemde bodem en wel bij en tegen Jong FC Utrecht. Na het treffen in de Domstad is het precies een week later (vrijdag 29 september) tijd voor het volgende duel aan het Cambuurplein en gaan de geel-blauwen de strijd aan met Jong PSV (aftrap: 20.00 uur). Ben jij er dan ook bij om Sjors Ultee en zijn manschappen te ondersteunen?

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is vorige week dinsdag begonnen via www.cambuurkaarten.nl en hierbij is het niet noodzakelijk om een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart te bezitten. Er geldt ditmaal namelijk vrije verkoop.

SC Cambuur – Jong PSV
Vrijdag 29 september | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 12 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Nee

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl