058-2963300
Definitief: Lars Lambooij nieuwe technisch manager SC Cambuur

Definitief: Lars Lambooij nieuwe technisch manager SC Cambuur

16 april 2024, 10:00

Lars Lambooij is officieel de nieuwe technisch manager van SC Cambuur. De 36-jarige Lambooij komt over van RKC Waalwijk en gaat per direct aan zijn nieuwe klus in Leeuwarden beginnen.

De arbitragezaak die was aangespannen door Lambooij tegen RKC Waalwijk is ingetrokken en beide clubs zijn er alsnog onderling uitgekomen. Inmiddels staat de handtekening van de nieuwbakken technisch manager onder een dienstverband voor de komende vier seizoenen.

In de afgelopen jaren was Lambooij actief als hoofdscout voor de Eredivisionist uit Waalwijk. Daarvoor was hij als scout en jeugdtrainer in dienst van Go Ahead Eagles, de club waar hij in 2017 zijn spelerscarrière beëindigde. Tijdens zijn actieve loopbaan kwam de oud-middenvelder ook uit voor SC Veendam.

Met Lambooij begint SC Cambuur aan een nieuwe periode in de clubgeschiedenis, want de overstap naar het nieuwe stadion staat nog steeds gepland voor medio augustus. “Daar kijk ook ik natuurlijk enorm naar uit”, zo licht de technisch manager desgevraagd toe. “Ben inmiddels al een paar keer bij het nieuwe stadion wezen kijken en dat is echt in alle opzichten indrukwekkend te noemen. Dat wil echter niet zeggen dat het vanaf nu allemaal vanzelf zal gaan en er wacht ons een mooie, maar grote klus. Zeker ook op technisch gebied. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en wat dat betreft ben ik blij en opgelucht dat ik nu eindelijk kan beginnen bij deze prachtige club.”

Welkom bij de club en veel succes!

Foto: www.dijksmedia.nl