058-2963300

Leonard Nienhuis en Erik Bakker langer bij SC Cambuur

8 oktober 2014, 13:42

SC Cambuur heeft met doelman Leonard Nienhuis en middenvelder Erik Bakker overeenstemming bereikt over een verlenging van de samenwerking. Beide spelers mogen zich dankzij de nieuwe verbintenis minstens tot en met de zomer van 2017 speler van SC Cambuur noemen.

Leonard Nienhuis veroverde een basisplaats in de historische campagne onder Henk de Jong naar het kampioenschap van de Jupiler League in het seizoen 2012/2013. Sindsdien verdedigt de 24-jarige goalie onafgebroken het doel van SC Cambuur.

Nienhuis1

Erik Bakker (24) maakte in het seizoen 2011/2012 de overstap van FC/PEC Zwolle naar SC Cambuur, en is dus alweer bezig aan zijn vierde seizoen in Leeuwarden. In de afgelopen jaren kwam hij al 94 keer uit in het geel-blauw, en wist hierbij 25 keer het net te vinden.

Bakker34

Volgens technisch manager Marcel Keizer is het een goed signaal dat beide heren hun contract hebben verlengd: “We zijn zeer blij dat twee voor ons belangrijke spelers hebben besloten om  langer bij de club te blijven. Bovendien zitten ze al een aantal jaar bij de club, waardoor ze bekend zijn met onze manier van voetballen en werken. In die zin zijn het ook cultuurbewakers, en dat is met onze manier van spelen heel waardevol.”

Foto: www.dijksfotografie.com