058-2963300
Levo blijft SC Cambuur trouw: ook komend seizoen Co-sponsor

Levo blijft SC Cambuur trouw: ook komend seizoen Co-sponsor

12 augustus 2020, 15:00

Wie regelmatig in het Cambuur Stadion komt weet dat Levo al jaren zichtbaar is in het stadion en ook aan de club verbonden is als Co-sponsor. Ondanks de onzekere tijden blijft het familiebedrijf uit Franeker SC Cambuur trouw en blijven ze ook komend seizoen aan de club verbonden als Co-sponsor.

De specialist in olie en sauzen was onlangs nog één van de partijen die de Bier & BBQ in het Cambuur Stadion mogelijk maakte en is ook al jaren de sponsor die speelschema’s in broekzakformaat uitdeelt aan supporters. “Die betrokkenheid is wat Levo anders maakt dan anderen”, zo legt Simon Rollingswier (foto) uit. “Cambuur is de club van de mensen en wij vinden het als familiebedrijf heel belangrijk om dicht bij de samenleving te staan. Daarnaast zijn wij net als SC Cambuur een no nonsens bedrijf: hard werken, normaal doen en afspraak is afspraak. De samenwerking met Cambuur is dus eigenlijk ontzettend logisch.”

Ook algemeen directeur Ard de Graaf is in zijn nopjes met de verlenging van de samenwerking. “Levo is nog één van die echte familiebedrijven waar het gaat om vertrouwen en elkaar versterken. De steun die we in de afgelopen maanden hebben mogen ontvangen van onze supporters en sponsoren is hartverwarmend en Levo is daar ook een mooi voorbeeld van.”

Over Levo
Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag gebleven. Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen vervaardigd. Vooruitstrevend en innovatief wordt continu gewerkt aan kwaliteit en productverbetering. Zo streven wij ernaar continu topkwaliteit te leveren voor onze afnemers.

Onbetwist marktleider is Levo sinds jaar en dag met het 20 liter blik slaolie waarop de bekende Oosterse dame u verleidelijk in de ogen kijkt. In 2004 introduceerde Levo Grenada Gold frituurolie, een verantwoorde frituurolie die aan alle eisen van de campagne Verantwoord Frituren voldoet. Grenada Gold frituurolie wordt afgevuld in zakken van 5 liter (2 per doos). De verpakking is handig, milieuvriendelijk en zorgt voor minder afvalvolume.

Naast oliën, frituuroliën en margarines biedt Levo ook diverse sauzen. De laatste jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Wat begon met de introductie van LevoNaise fritessaus is uitgegroeid tot een compleet sausassortiment. De sauzen worden afgevuld in unieke, innovatieve en afval besparende verpakkingen.

Kijk voor meer informatie op www.levo.nl.