058-2963300
Losse kaarten thuiswedstrijd tegen Vitesse morgenochtend in de verkoop

Losse kaarten thuiswedstrijd tegen Vitesse morgenochtend in de verkoop

26 september 2022, 16:45

De interlandperiode nadert z’n einde en in het Cambuur Stadion ligt de focus inmiddels op het thuisduel tegen PSV van komende zaterdag (aftrap: 16.30 uur). Deze topwedstrijd is inmiddels tot op de laatste stoel uitverkocht, waardoor het niet meer mogelijk is om een toegangsbewijs aan te schaffen. Het goede nieuws is echter dat de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd daarna (het treffen met Vitesse op zaterdag 15 oktober, aftrap: 21.00 uur) morgen om 10.00 uur start.

De losse kaartverkoop voor de ontmoeting met Vitesse in eigen huis is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is nog altijd hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief en krijg je toegang tot de kaartverkoop.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – Vitesse
Zaterdag 15 oktober | 21.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 27 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaa

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media