058-2963300
UPDATE | Losse kaartverkoop SC Cambuur – Ajax begonnen

UPDATE | Losse kaartverkoop SC Cambuur – Ajax begonnen

22 februari 2022, 10:00

UPDATE | Alle beschikbare losse kaarten voor het duel SC Cambuur – Ajax zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan. Het treffen met de Amsterdammers is daardoor tot op de laatste stoel UITVERKOCHT!

Op vrijdag 11 maart aanstaande (aftrap: 20.00 uur) staat voor SC Cambuur de volgende ontmoeting in eigen huis met één van de topploegen uit de competitie op het programma. Landskampioen Ajax is tijdens die avond te gast aan het Cambuurplein en ook ditmaal gaan we daarbij voor een tot aan de nok toe gevuld Cambuur Stadion!

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is om 10.00 uur beegonnen en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle overige praktische informatie.

SC Cambuur – Ajax
Vrijdag 11 maart | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 22 februari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Twee stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl