058-2963300
Kaartverkoop SC Cambuur – AZ in volle gang: op naar een uitverkocht Cambuur Stadion! (update)

Kaartverkoop SC Cambuur – AZ in volle gang: op naar een uitverkocht Cambuur Stadion! (update)

24 augustus 2022, 12:32

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels tot op de laatste stoel uitverkocht voor het duel van aankomende zondag! Ook is het vanaf heden mogelijk om zónder seizoenkaart of clubkaart losse kaarten aan te schaffen (vrije verkoop).

En nu door! Na de eerste overwinning van het seizoen 2022/2023 op bezoek bij Fortuna Sittard (1-4) mag SC Cambuur komende zondag weer aantreden in het eigen Cambuur Stadion. De geel-blauwen nemen het dan vanaf 16.45 uur op tegen AZ en bij deze wedstrijd gaan we uiteraard voor wederom drie punten. Bij deze missie kunnen Henk de Jong en zijn mannen de steun van de eigen Twaalfde Man dan ook goed gebruiken. Ben jij er ook bij aan het Cambuurplein?

De losse kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels al een tijdje in volle gang en is eerst alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – AZ
Zondag 28 augustus | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 16 augustus, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Tot woensdag 24 augustus, 10.00 uur

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media