058-2963300
Losse kaartverkoop SC Cambuur – FC Utrecht in volle gang: ben jij erbij in eigen stadion? (update)

Losse kaartverkoop SC Cambuur – FC Utrecht in volle gang: ben jij erbij in eigen stadion? (update)

2 mei 2023, 15:00

UPDATE | De Noord- en Oost-tribune zijn al uitverkocht voor het thuisduel tegen FC Utrecht en ook voor de overige tribunes gaat de losse kaartverkoop hard! Wacht dus zeker niet te lang meer als je er ook bij wil zijn in eigen huis.

Na het thuistreffen tegen koploper Feyenoord wachten er voor SC Cambuur nog slechts twee wedstrijden in eigen huis gedurende het reguliere Eredivisieseizoen 2022/2023. Beide duels vinden plaats in de maand mei, waarvan de eerste ontmoeting komende zaterdag 6 mei is. Op bezoek in Leeuwarden komt dan FC Utrecht (aftrap om 20.00 uur).

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is vorige week dinsdag van start gegaan via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – FC Utrecht
Zaterdag 6 mei | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 18 april, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: Cambuur Media