058-2963300
UPDATE | Losse kaartverkoop SC Cambuur – Fortuna Sittard van start

UPDATE | Losse kaartverkoop SC Cambuur – Fortuna Sittard van start

24 februari 2022, 10:00

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels stijf uitverkocht voor het thuisduel tegen Fortuna Sittard en ook op de overige tribunes gaat het hard met de kaartverkoop. Wacht dus zeker niet te lang met het aanschaffen van een toegangsbewijs als je zaterdag ook van de partij wil bij het eerste ouderwetse ‘Avondje Cambuur’ sinds lange tijd! Inmiddels is het ook mogelijk om zonder (seizoen-)clubkaart (extra) kaarten aan te schaffen voor deze wedstrijd. 

Op naar een uitverkocht Cambuur Stadion! Het kabinet heeft besloten dat vanaf vrijdag 18 februari de Nederlandse stadions weer volledig gevuld mogen worden en dat wil dus zeggen dat we bij het duel tussen SC Cambuur en Fortuna Sittard op zaterdag 26 februari voor het eindelijk weer een stampvol Cambuur Stadion mogen hebben.

De losse kaartverkoop voor deze wedstrijd is om 10.00 uur begonnen en is eerst alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je deze nog niet, dan niet getreurd, want hij is nog gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand alle overige praktische informatie.

SC Cambuur – Fortuna Sittard
Zaterdag 26 februari | 21.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Donderdag 17 februari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja, tot donderdag 24 februari (10.00 uur)
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl