058-2963300
Losse kaartverkoop SC Cambuur – Go Ahead Eagles morgenochtend van start

Losse kaartverkoop SC Cambuur – Go Ahead Eagles morgenochtend van start

13 februari 2023, 16:38

De week van de langverwachte Friese Derby in eigen huis is aangebroken. Komende zondag vanaf 12.15 uur nemen de geel-blauwen het op tegen de aartsrivaal en deze wedstrijd is logischerwijs inmiddels volledig uitverkocht. Exact twee weken na deze beladen ontmoeting is het tijd voor het volgende treffen aan het Cambuurplein. Op zondag 5 maart nemen Sjors Ultee en zijn manschappen het dan op tegen collega-volksclub Go Ahead Eagles (aftrap: 20.00 uur).

De losse kaartverkoop voor dit duel start morgenochtend om 10.00 uur stipt via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – Go Ahead Eagles
Zondag 5 maart | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 14 februari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: Cambuur Media