058-2963300
Marco Tol is (eindelijk) geel-blauw!

Marco Tol is (eindelijk) geel-blauw!

27 mei 2021, 17:00

Is de transfer van Marco Tol nou al rond? Staat die handtekening eindelijk?! Het antwoord heeft even op zich laten wachten, maar het antwoord is inmiddels een volmondig ja! Marco Tol gaat met SC Cambuur mee naar de Eredivisie en heeft een contract getekend voor de komende drie seizoenen.

De 23-jarige Tol was de afgelopen seizoenen een vaste waarde in het hart van de defensie van FC Volendam, waar hij ook zijn opleiding heeft genoten. Bij de Volendammers heeft hij al ruim honderd officiële duels achter zijn naam staan en won hij onder meer een periodetitel. Daarnaast kwam Tol ook uit voor meerdere vertegenwoordigde jeugdteams van Nederland.

Technisch manager Foeke Booy is blij met de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. “We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we Marco al langer volgen en hem graag bij ons zien spelen. Hij past in het profiel van een centrale verdediger in onze manier van voetballen en hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring en is wat dat betreft ook klaar voor de volgende stap.”

Op naar de Eredivisie!

Foto’s: SC Cambuur