058-2963300
Marinus Dijkhuizen: “Vol gas vanaf de eerste minuut”

Marinus Dijkhuizen: “Vol gas vanaf de eerste minuut”

7 september 2017, 15:28

Met de eerste drie punten van het seizoen in de tas werkte SC Cambuur deze week goedgemutst toe naar de wedstrijd van morgenavond. Tegenstander in het Cambuur Stadion is dan Jong FC Utrecht. Op het wekelijkse persmoment keken we alvast vooruit met hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen.

Hoe staat de selectie er op voor het duel tegen Jong FC Utrecht?
“We staan er prima voor, hebben een goede trainingsweek gehad. Wel zullen we het nog moeten doen zonder Marvin (Peersman red.), die nog steeds geschorst is, en zijn Darren (Rosheuvel red.) en Jordy (Van Deelen red.) nog niet fit. In de wedstrijd tegen Volendam is daar ook Martijn (Barto red.) nog bij gekomen. Hij heeft last van een spiertje in zijn bovenbeen en kan hopelijk na het weekend weer aansluiten.”

Tegenstander morgenavond in het Cambuur Stadion is Jong FC Utrecht. Hoe sterk schat je die ploeg in?
“Het is moeilijk om in te schatten hoe gevaarlijk ze precies zijn. Het is altijd afwachten met welke jongens ze komen. Vorige week hadden ze een hele goede ploeg staan met veel jongens van het eerste elftal. Maar in alle gevallen spelen ze met een hele duidelijke speelwijze en is het geen ploeg die makkelijk te bespelen is.”

Wat gaat het strijdplan worden morgen?
“Tegen Jong Utrecht in ons eigen stadion en met onze eigen supporters zullen we het zelf af moeten dwingen. Van onze eigen kracht uit gaan en volle bak gas er op vanaf de eerste minuut. In aanvallend opzicht, maar ook in het druk zetten bij balverlies.”

De aftrap van SC Cambuur – Jong FC Utrecht is morgenavond om 20.00 uur precies. Kaarten zijn morgen de hele dag te koop in onze Fanshop en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.com