058-2963300
Martijn Barto gaat voor zesde seizoen bij SC Cambuur

Martijn Barto gaat voor zesde seizoen bij SC Cambuur

16 juni 2016, 9:56

Ook komend seizoen zal Martijn Barto weer de clubkleuren van SC Cambuur verdedigen. De spits blijft op zeker voor één seizoen en in zijn nieuwe contract zit een optie voor nog een seizoen.

De 31-jarige Barto gaat daarmee voor zijn zesde seizoen op rij bij SC Cambuur. In de zomer van 2011 kwam de spits na avonturen bij RKC Waalwijk en Helmond Sport over van Harkemase Boys. In het geel-blauw van SC Cambuur wist hij tot dusver 35 keer het net te vinden. Hiermee staat hij in de top 20 van all-time topscorers van SC Cambuur.

LEEUWARDEN , voetbal, 08-11-2015, seizoen 2015 - 2016 , Cambuur stadion, Eredivisie , SC Cambuur - FC Groningen , SC Cambuur speler Martijn Barto (r) juicht maar de 3-1 zal vanwege buitenspel afgekeurd worden. SC Cambuur speler Sander van de Streek (l) foto: Henk Jan Dijks

Technisch Directeur Henry van der Vegt over Martijn Barto. “Martijn is inmiddels echt een jongen van de club en met zijn ervaring is hij zeer belangrijk voor de groep. Bovendien is hij een speler die op meerdere aanvallende posities uit de voeten kan en altijd alles geeft. Daarmee is hij een voorbeeld voor de rest.”

Foto: www.dijksfotografie.com