058-2963300
Martijn van der Laan terug op het oude nest

Martijn van der Laan terug op het oude nest

28 juli 2017, 12:00

Martijn van der Laan keert terug bij SC Cambuur! Het contract van de centrale verdediger is ontbonden bij FC Groningen en zodoende kan hij transfervrij de overstap maken naar Leeuwarden. Van der Laan tekent een contract voor de duur van één seizoen.

Tussen 2011 en 2014 droeg Martijn ‘Popeye’ Van der Laan ook al het geel-blauw van SC Cambuur. Toen was hij een belangrijk onderdeel van het kampioensteam van 2013 en een jaar later zelfs winnaar van de Zilveren Schoen in de Eredivisie. In het seizoen 2015/2016 keerde hij voor één seizoen op huurbasis terug en kwam in dat jaar tot 21 optredens voor SC Cambuur.

Technisch Directeur Gerald van den Belt is blij met de terugkeer van Van der Laan, maar tempert tegelijk ook de verwachtingen. “Martijn mag je ondertussen echt een kind van de club noemen en hij heeft hier in het verleden ook laten zien wat hij kan. We moeten alleen niet vergeten dat hij het afgelopen seizoen niet of nauwelijks heeft gespeeld en tijd nodig zal hebben om weer helemaal wedstrijdfit te worden. Daar gaan we met zijn allen de komende tijd hard aan werken.”

Foto: www.dijksfotografie.com