058-2963300

Martijn van der Laan vertrekt naar FC Groningen

5 juli 2014, 13:00

Centrale verdediger Martijn van der Laan maakt per direct de overstap van SC Cambuur naar FC Groningen. Beide clubs bereikten gister al overeenstemming over het afkopen van zijn contract en vandaag werden ook speler en (nieuwe) club het eens. Over de hoogte van de transfersom worden geen uitspraken gedaan.

De 25-jarige Van der Laan maakte in het seizoen 2010/2011 de overstap van SC Veendam naar SC Cambuur, waar hij de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde was in de basisopstelling en onder andere het kampioenschap van de Jupiler League en de handhaving in de Eredivisie meemaakte.

Van der Laan: “Ik heb een geweldige tijd gehad bij SC Cambuur. Vorig jaar het fantastische kampioenschap en afgelopen seizoen een geweldig eerste jaar in de Eredivisie. De club wilde me graag houden, maar uiteindelijk hebben ze toch meegewerkt aan een transfer, en daar ben ik ze dankbaar voor. Met de overstap naar FC Groningen keer ik terug bij mijn oude club en krijg ik ook nog eens de kans om Europees voetbal te spelen. Ik wil SC Cambuur en de supporters bedanken voor hun steun in de afgelopen onvergetelijke jaren.”

SC Cambuur wil Martijn van der Laan enorm bedanken voor zijn inzet en verdiensten voor de club en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever.

Foto: www.dijksfotografie.com