058-2963300
MATCHDAY: SC Cambuur – FC Volendam (oefenwedstrijd)

MATCHDAY: SC Cambuur – FC Volendam (oefenwedstrijd)

14 augustus 2020, 10:09

Het is weer MATCHDAY! Met nog exact twee weken tot de start van de Keuken Kampioen Divisie ligt er andermaal een mooie graadmeter voor de boeg van onze geel-blauwe trots. ‘Het andere Oranje’ oftewel FC Volendam, één van de favorieten in de divisie komend seizoen, komt vanavond op bezoek in het Cambuur Stadion.

Voor dit oefenduel zijn nog kaarten verkrijgbaar en vanwege de corona-maatregelen is de verkoop alleen online. Nieuw dit keer is dat de volledige Oost-tribune een familie-tribune is geworden. In de vakken 18, 19 en 20 kun je twee plekken naast elkaar selecteren, in vak 21 zijn dit drie plekken en in vak 22 zelfs vier stoelen. Wel dien je alle stoelen los te selecteren met een ander account, zodat we precies weten wie waar zit. Let op: dit is alleen voorbehouden aan mensen/gezinnen uit één huishouden.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd? Dan kun je via Omrop Fryslan de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV

Alvast een fijne wedstrijd!