058-2963300
Matthias Nartey volgende jeugdspeler met profcontract

Matthias Nartey volgende jeugdspeler met profcontract

19 maart 2024, 11:20

Opnieuw een speler die de stap van de Jeugdopleiding naar het eerste elftal heeft gezet en daarmee een profcontract heeft afgedwongen. Dit keer is het de beurt aan de 19-jarige Matthias Nartey, die zich voor drie seizoenen aan SC Cambuur heeft verbonden.

Het is 25 januari als SC Cambuur in de Achtste Finales van de TOTO KNVB Beker tegen een 2-0 achterstand aankijkt tegen USV Hercules. Henk de Jong wisselt aanvallend en brengt een debutant binnen de lijnen: Matthias Nartey. De jonge middenvelder komt binnen de lijnen voor Leon Bergsma en nadat Milan Smit vanaf de stip de aansluitingstreffer voor zijn rekening neemt, wordt het in de 82e minuut weer gelijk. Het is uitgerekend Nartey die deze belangrijke treffer maakte en SC Cambuur naar de verlenging en uiteindelijk de Kwartfinale schiet.

Na zijn debuut mocht de geboren en getogen Leeuwarder, die net als zijn teamgenoot Daan Visser de gehele Jeugdopleiding van SC Cambuur doorliep, nog meerdere keren invallen in het eerste elftal en inmiddels staat de teller op zeven officiële optredens.

Proficiat en veel succes, Matthias!

Foto’s: www.dijksmedia.nl