058-2963300
Mededeling SC Cambuur – TOP Oss

Mededeling SC Cambuur – TOP Oss

28 februari 2019, 18:10

Het was afgelopen vrijdag om meerdere redenen een teleurstellende avond voor iedereen die SC Cambuur een warm hart toedraagt. Vooral omdat we in eigen huis weer niet wisten te winnen en in de hectische slotfase zelfs nog tegen een nederlaag opliepen.

We hoeven er niet omheen te draaien dat dit ondermaats was en we ondertussen sportief in een zeer zorgelijke situatie zitten. Dat dit voor teleurstelling, frustratie en boosheid zorgt is dan ook zeer begrijpelijk. Dit gevoel heerst ook bij ons en is volkomen terecht. Binnen de club doen we er alles aan, ook al is dat niet altijd zichtbaar, om het sportieve tij te keren.

Wat hierbij natuurlijk helpt is de steun en het gezang van de tribunes zoals we dat gewend zijn bij onze mooie club. Uiting geven aan deze teleurstelling door met bier of andere voorwerpen te gooien is echter geen passende reactie. Sterker nog: hiermee breng je de club alleen maar in diskrediet en riskeren we een hoge boete van de KNVB.

We rekenen dan ook op jullie begrip en zien jullie morgen graag weer in het Cambuur Stadion. Met z’n allen op naar de eerste thuisoverwinning van 2019!

RvC & Directie SC Cambuur

Foto: www.dijksfotografie.nl