058-2963300
Doe mee aan de activiteiten vanuit het Cambuur Collectief

Doe mee aan de activiteiten vanuit het Cambuur Collectief

7 april 2017, 10:56

Lid van het Cambuur Collectief van De Friesland en SC Cambuur? Dan profiteer je niet alleen van een scherpe premie, je kunt je nu ook inschrijven voor een aantal unieke activiteiten in en om het Cambuur Stadion. Onderstaand vind je alle informatie.

Let op: deelname aan de activiteiten is alleen voorbehouden aan leden van het Collectief

Meet & Greet op woensdag 12 april
Persoonlijk kennismaken met de selectie en technische staf van SC Cambuur? Dat kan tijdens de Meet & Greet! Het programma begint om 11.00 uur. We beginnen met een rondleiding door het stadion en bekijken daarna het laatste deel van de training. Direct na afloop maken we met de selectie een groepsfoto en krijgt u een korte toelichting over het belang van gezonde voeding. Samen met de hele selectie sluiten we af met en heerlijke lunch in de Business Club.

Familie Fitdag op zaterdag 22 april
Zin in een gezellige middag in het Cambuur Stadion met het hele gezin? Meld je dan aan voor de Familie Fitdag. Om 13.00 uur word je bij het stadion opgewacht door spelers van de eerste selectie. Zij geven een clinic voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud. De kinderen krijgen een korte rondleiding door het stadion met een hapje en een drankje. Voor de ouders staat er een uitgebreide rondleiding programma, kom je meer te weten over vitaliteit en gezondheid en maak je ook nog eens kans op een activity tracker. Het programma duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Aanmelden kan via de mail die alle leden van het Collectief hebben ontvangen. Lid van het collectief, maar geen mail gehad? Stuur dan een bericht naar sales@cambuur.nl.

Graag tot dan!