058-2963300
Meld je voor vrijdag aan voor de Cambuur G-voetbaldag!

Meld je voor vrijdag aan voor de Cambuur G-voetbaldag!

8 november 2017, 10:55

Net als de afgelopen twee jaar organiseren we ook dit jaar weer een grandioze G-voetbaldag, speciaal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Dit jaar vindt deze altijd geslaagde dag in samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport plaats op woensdag 15 november in het Cambuur Stadion.

Het programma is voor iedereen met een handicap toegankelijk en kent verschillende spelelementen om kennis te maken met G-voetbal. De dag is voor jong & oud, gevorderde en minder gevorderde sporters. Kortom, voetbalplezier voor iedereen! Heb je een vriend, vriendin, zus, broer of teamgenoot met een handicap die  graag kennis wil maken met G-voetbal? Neem diegene dan gerust mee. Uiteraard zullen ook de spelers van het 1e elftal aanwezig zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30u      Inloop
14:00u     Spel uitleg
14:15u      Start Clinic
15.30u      Einde sportief programma
16:00u     Afsluiting met limonade & iets lekkers

Aanmelden
Deelname aan de G-voetbaldag is geheel gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cambuurverbindt.nl. Vermeld in de aanmelding voor de G-voetbaldag: naam, leeftijd, lid van een vereniging, shirtmaat en naam van de begeleider. Aanmelden kan tot vrijdag 10 november aanstaande.

Vragen
Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben neem dan gerust contact op via info@cambuurverbindt.nl.

Graag tot de 15e!

Foto: www.dijksfotografie.com