058-2963300
Meet en Greet SC Cambuur en de Friesland groot succes!

Meet en Greet SC Cambuur en de Friesland groot succes!

12 april 2017, 16:47

De Friesland zorgverzekeraar is sinds vorig jaar vitaliteitspartner van SC Cambuur. Eén van de onderdelen van deze samenwerking is het Cambuur Collectief.

Hierbij maken alle verzekerden kans op deelname aan een aantal unieke Cambuur-evenementen. Eén van deze activiteiten is de Meet & Greet lunch met de selectie en technische staf, die vond vanmiddag plaats in het Cambuur Stadion.

Vanmiddag waren er in het Cambuurstadion zo’n 20 prijswinnaars te gast die een heuse Meet & Greet met de selectie hadden gewonnen. Nadat de prijswinnaars waren ontvangen kregen zij een rondleiding door het stadion. Na de rondleiding gingen de deelnemers met z’n allen naar het veld om na afloop van de training met de spelers en staf op de foto te gaan. Na het nemen van de groepsfoto werden de prijswinnaars getest op hun Cambuur- kennis middels een quiz. Na afloop van de quiz volgde de ontmoeting met de spelers in de Businessclub tijdens de gezamenlijke lunch.

Dat er voor sommige deelnemers een duidelijke voorkeur als gesprekspartner was liet een jonge deelnemer al snel weten: ‘Barto moet naast mij zitten’. Tijdens de lunch volgden er natuurlijk leuke gesprekken waarbij de deelnemers de spelers én de staf het hemd van het lijf vroegen. Aan het einde van de lunch kregen de deelnemers een Cambuurbal om de handtekeningen van de spelers en staf te scoren.

Nadat iedereen zijn eten op had en de handtekeningen waren gescoord werd de Meet & Greet afgesloten door trainer Sipke Hulshoff. Al met al een zeer geslaagde middag!

Hieronder een fotoverslag van de Meet & Greet.

Foto’s (SC Cambuur)