058-2963300

Winnaars VriendenLoterij lunchen met eerste selectie

8 april 2015, 16:01

Vandaag mocht SC Cambuur een groep prijswinnaars, die voor SC Cambuur met de VriendenLoterij meespelen, verwelkomen in het stadion. Deze supporters hadden een exclusieve Meet & Greet met de volledige selectie en staf van SC Cambuur gewonnen.

Vanochtend om 10.00 uur begon het programma met het bijwonen van de training van de eerste selectie. Na de training was er een rondleiding door het stadion, waar over de vertelde informatie een quiz werd gehouden. Met de hele groep winnaars, alle spelers en technische staf is op het veld een mooie groepsfoto gemaakt.

Als afsluiting van de ochtend was er een lunch georganiseerd waar de winnaars en de spelers van SC Cambuur samen aan tafels zaten. Zo was er de gelegenheid om vragen te stellen en een kort gesprekje aan te gaan met de spelers. Als aandenken van de Meet & Greet werden er voetballen uitgedeeld waarop handtekeningen konden worden verzameld.

Aan het einde van de lunch werden de winnaars van de quiz bekend gemaakt. Ook hier werden nog prijzen uitgedeeld. Een groot aantal spelers bleven nog voor een korte vragenronde.

De aanwezige supporters kwamen niet alleen uit Leeuwarden en omgeving. Kevin en Mark vertrokken al om 7.30 uur uit hun woonplaats Rotterdam zodat ze om 10 uur in het Cambuur Stadion aanwezig konden zijn. Kevin: “We konden kiezen uit meerdere clubs voor deze Meet & Greet en hebben gekozen om naar Leeuwarden toe te gaan.”

Mark: “Ik heb vroeger een paar jaar met Martijn Barto gevoetbald in Spijkenisse, waar we toen beiden woonden. We zagen elkaar meerdere keren in de week.” Tijdens de lunch zaten de jongens samen aan een tafel. “Het leek me een leuke kans om elkaar weer eens te zien en bij te praten.”

“Ook volgen we de club omdat vooral trainer Henk de Jong ons echt aanspreekt. Hij is heel nuchter en realistisch en dat maakt hem een goede trainer”, vertelt Kevin. “Bovendien speelt Cambuur een aantrekkelijk spel, wat interessant is om te volgen”, vult Mark aan.

De beide heren waren enthousiast over de organisatie van de Meet & Greet: “We zijn vandaag goed opgevangen hier in het stadion. Met de lunch zaten we met Sander van de Streek aan tafel, hij is heel normaal en relaxt. Dat is echt fijn hier, iedereen is zo lekker gewoon gebleven.”

Wil jij ook kans maken op een exclusieve Meet & Greet met de selectie, wedstrijdkaarten of andere SC Cambuur-prijzen? Speel dan ook mee met de VriendenLoterij! Naast de kans op het winnen van fraaie (geld)prijzen steun je hiermee ook nog eens de jeugdopleiding van de club. Klik hier voor meer informatie of om mee te spelen.

Foto’s: www.dijksfotografie.com

vriendenloterij bij SC Cambuur vriendenloterij bij SC Cambuur