058-2963300
Meld je aan voor de SC Cambuur Voetbalkampen deze zomervakantie!

Meld je aan voor de SC Cambuur Voetbalkampen deze zomervakantie!

8 augustus 2017, 9:36

Deze zomervakantie worden er door SC Cambuur twee voetbalkampen georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. Het eerste SC Cambuur Voetbalkamp is op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 augustus bij LAC Frisia 1883, te Leeuwarden. Een week later wordt het SC Cambuur Voetbalkamp georganiseerd bij vv. Sint Annaparochie op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 augustus. Beide voetbalkampen zijn dagelijks van 10.00 – 16.00 uur.

Tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen gaan voetbal,- en spelplezier hand in hand. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau (hiernaast is het altijd mogelijk om bij vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld te worden). Het programma van de SC Cambuur Voetbalkampen zorgt ervoor dat kinderen in de leeftijdscategorie 6-10 jaar en 11-15 jaar een gevarieerd en uitdagend programma krijgen aangeboden.

Doen de kinderen nog meer dan alleen voetballen deze dagen?
Naast het voetbalprogramma zijn er verschillende animatie-activiteiten voor de deelnemers. Zo komen er twee eerste elftalspelers langs waar de jonge deelnemers al hun vragen aan kunnen stellen. Bij de oudste groepen geven de spelers juist voetbaltips en scoren alle deelnemers uiteraard een mooie foto en handtekening. Ook is een SC Cambuur Quiz voor de jeugd niet weg te denken uit het programma.

Wat krijg je allemaal bij het SC Cambuur Voetbalkamp?
– SC Cambuur Voetbalkampen-tenue (shirt, broek en kousen)
– Dagelijks een gezonde lunch, tussendoortjes en drinken
– SC Cambuur Voetbalkampen-certificaat
– Kans op mooie SC Cambuur prijzen
– Kans om gescout te worden voor de voetbalopleiding van SC Cambuur

De kosten voor een driedaags SC Cambuur Voetbalkamp bedragen € 129,-.

Kunnen deelnemers gescout worden voor de voetbalopleiding van SC Cambuur?
Voetbalplezier in de zomervakantie, daar draaien de SC Cambuur Voetbalkampen om. Dit betekent alleen niet dat er niet met een schuin oog naar de voetbalkwaliteiten van de deelnemers wordt gekeken. Deelnemers met bijzondere voetbalkwaliteiten maken de kans om uitgenodigd te worden voor de voetbalopleiding van SC Cambuur. Een unieke ervaring!

Aanmelden?
Meer informatie of uw zoon/dochter aanmelden voor één van de SC Cambuur Voetbalkampen deze zomer?

➡️ Ga dan naar www.cambuur.nl/voetbalkampen