058-2963300
Meld je nu aan voor de Cambuur G-Voetbaldag!

Meld je nu aan voor de Cambuur G-Voetbaldag!

23 maart 2019, 14:05

Op woensdag 10 april organiseert Cambuur Verbindt weer de jaarlijkse Cambuur G-voetbaldag voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Van 14.00 tot 16.30 uur zullen er in het Cambuur Stadion diverse voetbalactiviteiten plaatsvinden, waarbij plezier voorop staat.

Het programma is voor iedereen met een handicap toegankelijk en kent verschillende spelelementen om kennis te maken met G-voetbal. De dag is voor jong & oud, gevorderde en minder gevorderde sporters. Kortom, voetbalplezier voor iedereen! Heb je een vriend, vriendin, zus, broer of teamgenoot met een handicap die  graag kennis wil maken met G-voetbal? Neem diegene dan gerust mee. Uiteraard zullen ook de spelers van het 1e elftal aanwezig zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:
14.00u      Inloop
14:30u     Spel uitleg
14:45u      Start Clinic
16.00u      Einde sportief programma
16:30u     Afsluiting met limonade & iets lekkers

Aanmelden
Dankzij partner De Friesland Zorgverzekeraar is deelname aan de Cambuur G-voetbaldag helemaal gratis. Aanmelden kan door voor 28 maart een mail te sturen naar info@cambuurverbindt.nl. Vermeld in de aanmelding voor de G-voetbaldag: naam, leeftijd, lid van een vereniging, shirtmaat en naam van de begeleider.

Vragen
Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben neem dan gerust contact op via info@cambuurverbindt.nl.

Graag tot woensdag 10 april!

Foto: www.dijksfotografie.nl