058-2963300
Meld je nu aan voor de SC Cambuur G-voetbaldag!

Meld je nu aan voor de SC Cambuur G-voetbaldag!

7 november 2016, 12:10

Op woensdagmiddag 16 november organiseert SC Cambuur in samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport weer een G-voetbaldag. Dit evenement, dat zal worden gehouden in het Cambuur Stadion van 14.00 tot 16.30 uur, is speciaal bestemd voor iedereen met een handicap en een voetbalhart. Het Fonds Gehandicaptensport is partner van onze maatschappelijke stichting Cambuur Verbindt, en staat achter sporters met een handicap.

Het programma is voor jong en oud en kent verschillende spelelementen om zo kennis te maken met het G-voetbal. Beginnende en geoefende sporters met een handicap zijn welkom. Heb je een vriend, vriendin, teamgenoot, broer of zus met een handicap die nog niet voetbalt maar wel graag wil kennis maken met G-voetbal? Neem hem of haar dan gerust mee!

Aanmelden voor de G-voetbaldag (alleen of met een groep) kan via g-voetbal@fondsgehandicaptensport.nl. Vermeld in de mail: naam, leeftijd, lid van een voetbalvereniging, shirtmaat en naam begeleider. Aanmelden kan tot woensdag 9 november 2016.

Meer informatie over de G-voetbaldag is te vinden op de website van het Fonds Gehandicaptensport.

Foto: www.dijksfotografie.com