058-2963300
Morgenavond: bekervoetbal in het Cambuur Stadion

Morgenavond: bekervoetbal in het Cambuur Stadion

29 oktober 2018, 11:00

Hoe ver komt SC Cambuur dit jaar als Cupfighter in de KNVB-Beker?! We zitten in ieder geval al in de 2e ronde en daarin spelen we een thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC uit Haarlem. Dit duel wordt morgenavond gespeeld (dinsdag 30 oktober) en daarbij kunnen onze mannen de nodige steun gebruiken!

Hieronder vind je alle praktische informatie.


SC Cambuur – Koninklijke HFC (2e ronde Toto KNVB-Beker)
Dinsdag 30 oktober, 19.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Voor het speciale tarief van slechts € 5,- kunnen seizoenkaarthouders een kaart kopen voor dit bekerduel. Met een kaart heb je vrije zit door het hele stadion (m.u.v. de sponsorvakken).

Kaarten koop je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bij de administratie (hoofdingang Cambuur Stadion) en natuurlijk kun je ook hier terecht in de Online Kaartverkoop.

Let op: De seizoenkaarten zijn tijdens dit duel niet geldig. Je krijgt toegang tot het stadion met het e-ticket die je na het bestellen in de mail krijgt .

Losse kaarten
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij dit bekerduel? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Losse kaarten kosten € 7,50 (voor alle tribunes) en er geldt een vrije verkoop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van het stadion en natuurlijk ook hier online.

Graag tot in het Cambuur Stadion!